e
Banner

Etiketler: insan kaynakları



Mars Logistics 2021'de istihdamı yüzde 10 artıracak


Yayın: 26-04-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye’de ilk koronavirüs vakasının duyulmasının üzerinden 1 seneyi aşkın süre geçti. Bu sürede Mars Logistics öngörmenin imkansız olduğu pandemi düzenine uyum sağlamak için büyük adımlar attı ve çalışma modelini değiştirerek geçtiğimiz yılı verimli bir şekilde tamamladı. Vakanın duyulduğu ilk günden itibaren önlemler almaya başlayan Mars Logistics, çalışanların sağlığı ve işin sürekliliğini sağlamak adına planlı adımlar atarak ve gerekli yatırımları yaparak sürece uyum sağladı.




Dinçer Lojistik ‘Geleceğin Dinç Liderleri’ni arıyor


Yayın: 08-10-2021
Kategori: Lojistik

Dinçer Lojistik, teknoloji temelli araçlarla sürecini desteklediği ‘Geleceğin Dinç Liderleri Programı’ kapsamında analitik, yeni teknolojileri yakından takip eden, öğrenmeye ve sürekli gelişime açık adayların başvurularını değerlendirdi. Programı başarıyla tamamlayan adaylar, 18 ay sonra yeni görevlerine atanacak. 




Çobantur Boltas İnsan Kaynakları Direktörü İlhan Çağlar oldu


Yayın: 26-07-2022
Kategori: Lojistik

Çobantur Boltas’ın İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevine İlhan Çağlar atandı.




Globelink Ünimar, bir kez daha Great Place to Work sertifikası aldı



Küresel ölçekte kurum kültürlerini ve çalışan deneyimini değerlendiren bağımsız araştırma kurumu Great Place to Work, sertifika sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Lojistik sektörünün öncülerinden olan Globelink Ünimar, geliştirdiği insan kaynakları stratejileri ve uygulamalarıyla Great Place to Work sertifikasını bir kez daha almaya hak kazandı. Böylece iki yıl üst üste sertifika almaya hak kazanan Globelink Ünimar, başarısını devam ettirdi.




Prometeon’da İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne Okan Vural getirildi


Yayın: 02-06-2023
Kategori: Lastik

Prometeon Türkiye’de İnsan Kaynakları ve Endüstriyel İlişkiler Müdürü olarak 2018 yılından bu yana görev alan Okan Vural, 1 Mayıs 2023 tarihinde Prometeon Türkiye, Afrika, Orta Doğu, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Bölgesi İnsan Kaynakları Direktörü olarak atandı.